Første hovednavn på plads til Musikkens Beat

Musikkens Hus løfter nu sløret for et af de helt store kunstnernavne, som skal optræde til musikfestivalen Musikkens Beat i april. Med sit splinternye band HUGORM er Simon Kvamm klar til at invitere nordjyderne ind i sit helt særlige, musikalske univers.

 24.-25. april 2020 løber den eksklusive musikfestival Musikkens Beat af stablen for anden gang. Nu løfter Musikkens Hus sløret for et af festivalens helt store hovednavne.

Det splinternye, danske band HUGORM med Simon Kvamm i spidsen er klar til at invitere nordjyderne ind i et melodiøst univers af rocket rastløshed og blæsende, bastante beats, når bandet går på scenen den 25. april.

Festivalens gæster kan desuden se frem til at opleve Go Go Berlin, Freja Kirk, Barselona, Mags og mange flere etablerede og upcoming kunstnere fordelt på koncerthusets fem scener i løbet af to dage. Der er derfor god mulighed for at gå på opdagelse i husets sale og nyde drikkevarer fra festivalens barer og delikate snacks fra Musikkens Spisehus.

Musikkens Beat løber af stablen den 24. april fra kl. 18.00 og den 25. april fra kl. 17.00. Festivalens hovednavne og øvrige kunstnere offentliggøres løbende på www.musikkenshus.dk/musikkens-beat.

 

Billetter kan købes allerede nu på www.musikkenshus.dk.

Om Martin Gorritzen 80 Articles
Ansvarshavende Chefredaktør: Martin Gorritzen - mg@minbynews.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*