Prøv madverdenen af i Gastroweek

Sidste chance for at spise billigt i Gastroweek
Det er stadig muligt at komme ud og prøve noget nyt og spændende i weekenden, inden Gastroweek slutter.

En gang var uge 7 og uge 42 notorisk dårlige uger for de danske restauranter. Folk ville hellere ud at rejse, når det nu endelig var vinter- og efterårsferie, eller også blev de bare hjemme. Det ændrede sig for omkring ti år siden, da koncepter som Gastroweek begyndte at tilbyde billig mad til kunderne rundt om i landet.

Allan Hvid Holm Thallaug ejer to aarhusianske restauranter, der er med i Gastroweek, og han glæder sig over konceptet, som han mener, kan give folk nye muligheder for at komme ud og se, hvad Restauranterne har at byde på.

“Gastroweek er et koncept, der opstod for en otte-ti år siden, hvor man kan komme ud og spise på de lidt bedre restauranter,” forklarer han.

Hvor man spiser, bestemmer også, hvad man får. I Gastroweek konceptet, skaber restauranterne deres egen menu, som du så køber en billet til på Gastroweeks website. Billetten er til en specifik dag, og det er muligt at se, hvad restauranterne serverer på siden. Dermed kan du altså både lade maden og restauranten lokke. Allan er i hvert fald ikke i tvivl.

“Jeg synes, man skal give sig selv oplevelsen. Det er lækker mad til fornuftige penge,”

Se hele interviewet her:

I dag er der tre forskellige aktører på scenen: Gastroweek, Dinner Days og Dining Week, og mere end 300 restauranter over hele landet tilbyder god mad til billige priser, så du kan komme ind og prøve nye steder af for  få penge.

Gastroweek har dog flest muligheder i den vestlige del af Midtjylland.

Du kan læse mere om Gastroweek på deres website.

 

Om Brian Mogensen 103 Articles
Lokal Redaktør Øst / Journalist: Brian Mogensen - bm@minbynews.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*