Superligaen er tilbage fra Vinterferien

Superligaen kommer tilbage fra Vinterferie
AGF møder Randers, AAB møder Silkeborg, og FC Midtjylland spiller mod Lyngby i første spillerunde i Superligaen efter vinterpausen. Arkivfoto. MG - Min By News

Det har været et spændende efterår, og to pladser ud af top-3 i Superligaen er besat af hold fra Min By News’ dækningsområde.

FC Midtjylland sidder tungt på tronen med 50 point, og har dermed lidt luft ned til andenpladsen, der lige nu er besat af FCK. Ti point skiller hovedstadsholdet og AGF, der har haft et forrygende forår under David Nielsens ledelse.

Første kamp i forårssæsonen står mellem Esbjerg og FCK, men søndag går det løs med fem kampe.

Kl. 14 brager Silkeborg IF og AAB sammen på JYSK Stadium i Silkeborg. Begge hold er sultne efter point. For Silkeborg handler det om at undgå nedrykning, mens AAB kun har otte point op til top tre.

Derefter står den på rivalopgør, når Randers kommer til Ceres Park og møder AGF kl. 16, der vil gøre alt de kan for at slå Rivalerne og beholde den 3. plads, de har fået kæmpet sig til i løbet af efteråret.

Derudover mødes også Hobro og Sønderjyske i Sydbank Park i Haderslev, FC Nordsjælland og Horsens spiller i Farum og Brøndby tager til Odense.

Mandag er det så FC Midtjyllands tur, når de byder velkommen til Lyngby IF.

Og så er SuperLigaen officelt i gang igen.

Min By News har naturligvis fotografer på pletten på alle tre kampe i vores dækningsområde.

 

 

Om Brian Mogensen 103 Articles
Lokal Redaktør Øst / Journalist: Brian Mogensen - bm@minbynews.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*