Vestjylland døjer med vand og vind – Se billederne

Stormen søndag fik vandstanden til at stige kraftigt på Vestkysten
Nogle steder på Vestkysten er vandstanden steget med over 200 cm. Foto: Karsten Gorritzen.

Stormen i weekenden er ikke ovre endnu, og ifølge DMI vil den først tage af i løbet af mandag eftermiddag. Vandmasserne har allerede oversvømmet dele af vestkysten, som det kan ses på vores billedgalleri fra Holstebro.

Flere steder er vandet steget kraftigt, med områderne omkring vadehavet ved Esbjerg, Ribe og Thorsminde Havn som de absolutte topscorere med en stigning på over 200 cm. Målinger foretaget ved Thyborøn Kyst og i Thyborøn Havn, samt Hvide Sande Havn og Lemvig viser også stigninger langt over en meter.

I Holstebro steg vandet kraftigt efter sluserne mellem Vandkraftsøen og byen blev åbnet. Det var egentlig planlagt til at skulle ske mandag eftermiddag, men allerede fra morgenstunden af, var vandstanden i søen så høj, at det blev nødvendigt at åbne.

Resultatet kan du se her:

 

Det er ikke første gang, borgerne i Holstebro har døjet med forhøjet vandstand i forbindelse med storm. Og det har måske sat sit præg på nogle af byens folk.

Min By News’ fotograf smed hurtigt sko og strømper og med hjælp fra bl.a. John Gråkjær og andre, blev kvinden reddet i land og efterfølgende kørt hjem med indkøbene.

Har du billeder af stormen og den efterfølgende oversvømmelse, vil vi gerne se dem!

Læg dem gerne op i kommentarfeltet eller på vores Facebookopslag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*