Betalt indhold

4 ting, en Osteopat i København kan hjælpe med

Har du gennem længere tid haft problemer med skulderen, ledsmerter eller andre gener, men ikke fået professionel hjælp, har du muligvis blot forlænget helingsprocessen.

En dygtig osteopat kan hjælpe dig med ovenstående udfordringer og en lang række andre problemer.

Bor du i nærheden af København, kan teksten her være med til at vække din interesse for at besøge én i fremtiden. Her præsenterer vi fire lidelser, du kan få hjælp til.

1)  Frossen skulder

En frossen skulder kan resultere i nedsat bevægelighed og smerter. Det skyldes en betændelsestilstand i skulderleddet, som påvirker ledkapslen, der holder skulderbladet og overarmsknoglen på rette plads. En frossen skulder ses typisk hos folk, som er mellem 40 og 60 år.

En dygtig osteopat vil tage et holistisk syn på dine gener og finde årsagen til den frosne skulder.

Du kan blive klogere på, hvad en god osteopat i København kan hjælpe dig med, ved at læse mere om osteopati i KBH.

2)  Spændingshovedpine

Hovedpine kan være smertefuldt og er derfor være svært at ignorere i hverdagen. En professionel vil kunne lokalisere smerterne og årsagen til dem, og derefter lave et forløb for dig, så smerterne nedsættes fremadrettet.

Spændingshovedpine er af de typiske former for hovedpine og kan udløses af flere årsager som:

  • Stivhed i brystkassen
  • Spændinger i nakke eller ryg
  • Forkert holdning i ryggen

Gennem osteopati på Amager eller osteopati på Østerbro kan du få hjælp til flere gener, som du døjer med.

3)  Iskias- og piriformissyndromet

Iskias er en betegnelse for smerter, som stråler fra ryggen og ned i benet. Årsagen til strålingen kan skyldes, at iskiasnerven er blevet påvirket af de nederste ryghvirvler og går ned til ballen, baglåret og/eller underbenet. Der er tale om en afklemning af iskiasnerven.

Piriformis er en muskel i bækkenet, der har udspring fra den nederste del af korsbenet, og har sit fæste på ydersiden af lårbenet. Musklen sørger blandt andet for, at du kan rotere hofteleddet udad.

De to syndromer minder om hinanden, men den store forskel er, at iskiassmerterne udspringer fra ryggen, mens piriformissmerter udspringer fra ballen.

4)  Modic forandringer

Modic forandringer omhandler forandringer i ryghvirvlerne, som er forårsaget af anaerobe bakterier. Forandringer kan resultere i inflammatoriske tilstande, som fører til konstante smerter i ryggen.

Årsagen til Modic forandringerne kan skyldes tidligere bakterielle infektioner, fordøjelsesproblemer, nedsat immunforsvar m.m. Forandringerne ses typisk i lænden, men kan også findes i brystkassen eller nakkehvirvlerne.

Find en osteopat i nærheden af dig i København

En osteopat råder over en enorm viden, som blandt andet kan hjælpe dig ovenstående problemer, men kan også være brugbar i forbindelse med en lang række andre gener.

En dygtig osteopat på Østerbro eller Osteopat på Amager har et holistisk syn på din krop og vil derfor kigge på, hvordan kroppens enkelte dele kan påvirke hinanden. På den måde kan du få hjælp til problemer i hele kroppen.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE