GalleriKultur/EventNyheder

De Royale vender tilbage

Der var ingen ende på gensynsglæden da Royal Metal Fest igen fik liv til at sparke liv i festen. Både dem der kom for at høre musikken, og dem der levererede den.

Efter 2 år ventetid kunne Metal Royale d. 1. og 2. endelig, i samarbejde med Voxhall, Radar og Turkis (tidligere Atlas), åbne dørene op til Royal Metal Fest (RMF).

Dørene åbnede kl. 15, på Voxhall, hvor man kunne få sit armbånd på, derefter bevæge sig mod henholdsvis Radar og Turkis, hvor de første bands gik på kl. 16. Programmet af sat sammen, så der var musik samtidig på både Radar og Turkis, og efter disse var færdige, kunne man alle samles på Voxhall til koncert.

Fredag startede stærkt ud på Radar, med debut koncert for all-star bandet Temple Of Scorn, der huser medlemmer fra Horned Almighty, Baest, Dawn Of Demise, Invocator og The Arcane Order.

Resten af dagen var spækket med bands i alle genrer, der stod klar til at underholde det metalglade publikum, der var mødt op. Og det var ingen sag. Folk havde glædet sig til at komme ud og stå skulder til skulder med hinanden og feste igen.

Lørdagen bød også på masser af godter for folket. The Arcane Order fyldte Radar til bristepunktet, og selvom guitarist Flemming Lund havde spillet dagen, før med Temple of Scorn, stod han klar med Ordenen. The Arcane Order består også af to andre medlemmer, der havde andre koncerter samme dag. Frontmand, Kim Sternkopf skulle spille senere på programmet med Møl og trommeslager skulle lukke festen af, på Voxhall, med svenske Soilwork.

Selvom folk var trætte til starte med, kom folk hurtigt op i gear, og gav de veloplagte bands fuld respons. Især Arcane Order, Møl, Norske Ihsahn og svenske Soilwork, bragte den fest, vi kender fra Royal Metal Fest fra de tidligere år.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE