Anden kulturKulturNyheder

GRUNDLOVSMØDE

Kom og oplev grundlovsmøde i de smukke omgivelser på Nørre Vosborg.

Hvorfor ikke tilbringe grundlovsdagen med to af de bedste ting, der findes her i verden? Godt selskab og rigtig god mad. Start dagen ud med en søndagsfrokost på Nørre Vosborg, hvor maden og det gode selskab er fokuspunktet. Hvorefter i kan deltage i årets grundlovsmøde.

Der har i mange år været tradition for at holde grundlovsmøde på Nørre Vosborg d. 5 juni. Det ligger også mere eller mindre fast, at foredragsholderen har meget vide rammer for, hvad der skal tales om. Men det må gerne knytte an til vores demokrati, hvordan vi bruger det, hvordan vi udvikler det – nu og i fremtiden – i en verden, der på mange måder er blevet mindre, mens udfordringerne er blevet større.

Til dette års grundlovsmøde har vi inviteret generaldirektør i DR; Marie Rørbye Rønn.

Programmet:

14.00 Velkomst og præsentation af årets taler med Dorte-Pia Ravnsbæk, direktør for Fonden Nørre Vosborg.

14.05 Sang

14.10 Tale ved Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR

14.40 Sang

14.45 Tale

15.00 Sang

15.15 Gymnastikopvisning

15.30 Sang

Herefter – Kaffe og Kage

Det er muligt at købe kaffe & kage til grundlovsmødet for 100 kr. pr. person.

Grundlovsmødet arrangeres af Holstebro Højskoleforening, Bøvling Valgmenighed, DGI Vestjylland, Holstebro Valgmenighed og Fonden Nørre Vosborg.

Herregården holder dørene åbne, så alle gæster kan se de fine herregårdsstuer. Som noget ganske nyt har Nørre Vosborg fået deres helt egen butik, som er fyldt med delikatessevarer, håndværks flid og forbrugskunst m. m.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE