NyhederSportUncategorized

NSK: Beach cup 2022

Endelig i gang igen - grin, hygge, god musik og Beach håndbold

Endelig i gang igen – grin, hygge, god musik og Beach håndbold

Beach cup udvalget i NSK HÅNDBOLD er i skrivende stund i fuld gang med at få enderne til at nå sammen til årets Beach håndbold turnering. Beach cuppen finder sted nu på fredag lørdag d. 3. og 4. Juni – på de dejlige baner ved Sir- Lyngbjerg centret.
Samme hovedsponsor
Stævnet har igen i år samarbejdet med et af Holstebro`s førende
værtshuse ”TOBAKSFABRIKKEN” , så det hyggelige stævne i år stadig går under navnet:
TOBAKSFABRIKKEN BEACH CUP
Hegnet der indrammer de 2 skønt beliggende baner, er således prydet med et kæmpe banner fra netop Tobaksfabrikken, der ligeledes er behjælpelige med super DJ og bar personale til den store lørdagsfest.
Allerede Fredag eftermiddag ankommer en stor del af holdene, og slår lejr omkring Centret.
Spænding efter 2 år uden sand mellem tæerne.
Vi er spændte og forventningsfulde. Mange idrætsgrene og arr. har haft svært ved at lokke folk i gang efter Pandamien, så vi er godt tilfredse med at kunne præsentere 21 hold der er klar til turneringen. Udover håndbold byder vi på live musik, DJ, grill, konkurrencer og lidt godt til ganen, udtaler Ulrich Bjerresgaard. Nu håber vi bare på, at vejret arter sig , det vil sige, ingen regn, lidt sol og let vind ”Vi krydser i hvert fald fingre herude” tilføjer Daniel Bundgaard ligeledes en af de ansvarlige for årets Beach cup.
Gamle venner og kammerater
For de fleste hold er Tobaksfabrikken Beach cup et gensyn med tidligere mod og medspillere fra nær og fjern. Flere hold, bla. et hyggehold fra Brande, har tilmeldt ikke mindre end 11 deltagere. IK 1919 fra Aalborg stiller med 2 hold, og selvfølgelig rammer lokale spiller fra NSK banerne.
For nogle deltagere er det første gang de afprøver Beach håndboldspillet, andre er drevne halv eller hel proffer fra håndbold ligaen. Selv en kendt bokser dukker op med piruet(forsøg) , så der bliver med garanti grint, sunget og hygget max på arealet foran hallen i Krunderup.
Alle der har lyst til at se Beach håndbold i en afslappet tone og med masser af smil, kan roligt ligge vejen forbi banerne. Første kamp fløjtes op Kl 17.15 fredag.

Beach udvalget under NSK HÅNDBOLD

Back to top button
ANNONCE