Kultur/EventNyheder

Nyt talkshow med Johnny ‘Kandis’ Hansen

40 år på landevejen. Kom med ind bag facaden når Johnny ’Kandis’ Hansen fejrer sit 40 års jubilæum med talkshow over hele Danmark

”Johnny fra Kandis” er et nyt musikalsk talkshow, der tager publikum med på rejsen gennem Johnny Hansens 40 år på scenen.

Over hver tiende dansker har set dokumentaren ”Kandis for livet”, som blev sendt i starten af februar på DR1. Nu kommer talkshowet med Kandis hovedperson, Johnny Hansen, på turné rundt i landet fra februar 2023.

Der bliver delt ud af alle de hidtil ufortalte røverhistorier fra landevejen og alle de sjove anekdoter, der har hobet sig op fra turbussen.

”Johnny fra Kandis” er et talkshow udover det sædvanlige. Det er et talkshow, der styres af talkshowsværten Lukas Birch, der krydrer snakken med billeder, videoklip og musik. Johnny synger nemlig undervejs de sange, som betyder noget helt specielt for ham.

Med Bjørn fra ”Bjørn og okay” som far er det ganske naturligt, at Johnny endte med musikken, men inden han blev forsanger for Danmarks største danseorkester, nåede Johnny både at lege med tankerne om militæret, politiet og en elektrikeruddannelse.

Det hele startede i 1983, da Johnny for første gang med guitar i hånden spillede op til bal med sit band Airport. Siden er der ikke den hal eller den scene, som Johnny ikke har sunget på både med Kandis og som solist.

Men hvem er manden bag Kandis?

Hvad brænder hans hjerte for – og for hvem?

Vi har fulgt med i hans liv på godt og ondt og gennem dokumentaren hørt, hvor vigtig gruppen og Johnny har været for de mennesker, han og de berører. Men hvad har det betydet for Johnny? Kom med helt ind bag facaden. Oplev en ærlig, varm og humoristisk Johnny Hansen, der gennem næsten to timer guider os gennem sit liv og fortæller anekdoter fra sit lange turnerende liv på landevejen.

For billetter eller yderligere information se www.liive.dk

Tourplan:

26. januar Portalen Greve

2. februar Svendborg Teater

8. februar Taastrup Teater & Musik Hus

22. februar Horsens Ny Teater

1. marts Kulturværftet Helsingør

9. marts Pejsegården, Brædstrup

15. marts Slagelse Teater

16. marts Musikteatret Holstebro

21. marts Skraaen Aalborg

23. marts Schweizerhalle Tønder

28. marts Gribskov Kultursal Helsinge

29. marts Magasinet Odense

20. april Musikhuset Esbjerg

10. maj Roskilde Kongrescenter

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE