Nyheder

Odin Teatret: Galop: I dialog med Leonora Carrington

Teater Viva, Danmark Idé, dramaturgi, iscenesættelse og performance: Katrine Faber Varighed: 70 min. - Udført på engelsk

Forestillingen er en musikteatermontage inspireret af værker af den surrealistiske forfatter, maler og økofeminist Leonora Carrington, UK/Mexico. Forestillingen går i dialog med den døde Leonora og lader hende fortælle om sit liv i et magisk univers, hvor grænserne mellem mennesker og natur, dyr og mennesker, mellem kønnene og aldre, mellem de døde og de levende er mere åbne og væske, end vi ofte tillader. Ved hjælp af Leonoras visioner udforsker Katrine Faber andre måder at se og opleve verden på. Teksterne er vævet sammen med elektroniske stemmebilleder, der danner et sitrende flydende sanseligt spind af ord og lyd.

Leonora Carrington er ekstremt aktuel i en nutidig kontekst af klimakrise, global epidemi, jordglidende samfundssystemer, kønsdebatter, dystopier og utopier. Sammen med hende hører vi dyrene snakke og galoppere ind i et overraskende landskab, der åbner vores sanser og fornemmelser for det utænkelige.

Katrine Faber  er født i 1963. Hun er skuespillerinde, historiefortæller, sanger, komponist og instruktør og har optrådt så forskellige steder i verden som Mexico, Nepal, Spanien, Tuva i Centralasien, Usbekistan og isolerede steder i den nordlige del af verden. Skandinavien. Hun studerede ved Istituto di Arte Scenica i Italien og hos Roy Hart Theatre i Frankrig og hos Nadine George i London. I de sidste femogtyve år har hun arbejdet med forskellige former for teater med særligt fokus på stemmearbejde.

 

TEATER VIVA  blev grundlagt af Katrine Faber i 2006 i Danmark. Teater Viva optræder for børn, unge og voksne i Danmark og udlandet og udforsker samspillet mellem udøvende og offentlighed, rum og krop, stilhed og lyd. Teater Vivas forestillinger er præget af mødet mellem ekspressiv kropslighed og brugen af ​​den menneskelige stemme på alle mulige og umulige måder.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE