Uncategorized

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 10. marts 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør.

Gæs fik revet hovederne af

Onsdag kl. 13.05 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en flok gæs på ukendt vis havde fået revet hovederne af, mens de havde opholdt sig i en indhegning ved en landejendom på Futtingvej i Futting ved Thorsø.

Den 29-årige kvinde, der har de fem gæs, har forklaret til politiet, at hun var ude at se til dem ved 8-tiden om morgenen, og da hun ville se til dem igen ved 10-tiden, lå de fire af dem på marken uden hoveder, og den sidste var forsvundet fra stedet. Hovederne var heller ikke nogen steder at se.

Undersøgelser på stedet tyder på, at der er tale om en bevidst handling, hvor en eller flere gerningsmænd har rykket hovederne af gæssene. Der er uvist, hvordan gerningsmanden/-mændene er kommet til og fra stedet, men der blev konstateret et hul i hegnet, hvor man formentlig er kommet ind.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set en eller flere personer ved landejendommen i tidsrummet fra kl. ca. 08.00 til 10.00 onsdag formiddag. Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

**

Anmeldelse om personer med knive

Onsdag kl. 23.44 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at flere personer var samlet ved Søndervangs Allé i Viby, og at de tilsyneladende var bevæbnede med knive og macheter. Da politiet ankom, løb personerne fra stedet i alle retninger.

Betjentene fik fat i fire mænd i alderen 18 til 27 år, men ingen af dem blev fundet i besiddelse af knive. Ved søgning med hunde i området blev der dog fundet en isoleringskniv i et buskads, og den blev sikret og taget med på politigården til nærmere undersøgelse.

Den ene af dem politiet fik kontakt til, en 25-årig mand, blev fundet i besiddelse af nogle poser kokain, og han blev derfor sigtet for narkobesiddelse. Da politiet var færdige og ville forlade stedet, gik den 25-årige mand op på siden af en af betjentene og råbte skældsord og trusler efter ham. Han blev derfor anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

**

Punkteret bil førte til to anholdelser

Onsdag kl. 23.40 bemærkede en patrulje en punkteret bil, der holdt parkeret på en tankstation på Mariagervej i Randers NV. Der sad to personer i bilen, og dem tog betjentene kontakt til. Den 18-årige mandlige fører af bilen og den 21-årige mand, der sad på passagersædet forklarede, at de sad og ventede på autohjælp.

Da bilen lugtede kraftigt af hash, besluttede betjentene at undersøge både bil og de to mænd lidt nærmere. De to mænd blev begge fundet i besiddelse af en del kontanter, og i bilen blev der fundet en pose med en del hash og en digitalvægt.

De to blev begge anholdt og sigtet for salg af narkotika. Herefter tog betjentene hjem til den 21-årige mands lejlighed i Randers NØ for at se, om der befandt sig yderligere narkotika. I lejligheden blev der dog kun fundet en mindre klump hash.

**

Drenge sigtet for at smadre busskur

Onsdag kl. 11.35 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende hærværk, hvor nogle drenge smadrede ruder i et busskur på Fuglebakkevej i Aarhus V. Anmelderen oplyste, at drengene var gået fra stedet ad Østrevej i retning mod Viborgvej.

Anmelderen sendte et billede af drengene, som blev videresendt til patruljerne i området. Kort efter fik en patrulje fat i to drenge på 15 år, der begge blev sigtet for hærværket og de sociale myndigheder blev underrettet om episoden.

**

Butikstyv afsløret af vaks patrulje

Onsdag kl. 20.37 blev en patrulje opmærksom på en mand, der stod foran Netto på Rådmands Boulevard i Randers C. Betjentene kendte den 26-årige mand fra tidligere episoder, hvor han var blevet fundet i besiddelse af narkotika, og tog derfor kontakt til ham.

Da den 26-årige mand så betjentene, lynede han jakken ned og afleverede en 6-pack Harboe Classic øl, som han oplyste, han havde stjålet i Netto. Han blev derfor sigtet for butikstyveri. Han blev herefter visiteret og fundet i besiddelse af en mindre gram hash, hvorfor han også blev sigtet for narkobesiddelse.

**

Brand i tørretumbler

Onsdag kl. 21.40 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om brand i en villa på Ymersvej i Grenå. Det viste sig, at der var røg fra en tørretumbler, der stod i et skur ved siden af huset. Ilden var allerede slukket, da politiet ankom, og branden havde ikke nået at sprede sig til selve huset. Der skete derfor ingen skade på fast ejendom eller personer.

**

Færdsel

Onsdag kl. 08.11 skete der et færdselsuheld i krydset Vester Allé/Thorvaldsensgade i Aarhus C. En 60-årig mandlig bilist holdt for rødt bag ved en anden bil, da denne begyndte at bakke og ramte den 60-åriges bil på fronten. Føreren af den anden bil kørte herefter fra stedet uden at give sig til kende. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

Onsdag kl. 14.00 skete der et færdselsuheld på Dytmærsken i Randers C, da en 21-årig kvindelig bilist blev påkørt af en anden bil, hvorefter føreren af den anden bil stak af fra stedet. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Onsdag kl. 19.16 skete der et færdselsuheld på Tomsagervej i Åbyhøj, da en mandlig løber og en mandlig cyklist stødte frontalt sammen på Brabrandstien. Både løber og cyklist kom til skade ved sammenstødet og blev kørt til behandling på skadestuen.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Violvej i Risskov anmeldt onsdag den 9/3 kl. 09.12
  • På Fuglebakken i Stevnstrup, Langå begået onsdag den 9/3 kl. 10.01
  • På Rødbedevej i Aarhus N begået søndag den 6/3 mellem kl. 14.00 og kl. 19.00
  • På Jerichausgade i Aarhus C begået onsdag den 9/3 mellem kl. 12.00 og kl. 13.30
  • På Fyrrebakken i Lustrup begået mellem tirsdag den 1/3 og onsdag den 9/3 kl. 13.00
  • På Silkeborgvej i Aarhus C begået onsdag den 9/3 mellem kl. 13.30 og kl. 21.05

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE