Betalt indhold

Skæg: Sådan skal du behandle dit skæg

Dette indhold er sponseret

I de seneste år har skæg fået et comeback i populærkulturen. Uanset om det er skovhuggerens barske look eller Brooklyn-boernes hipster-stil, er der flere og flere mænd, der har ansigtshår.

I denne artikel gennemgår vi hvordan du bør pleje dit skæg for at få det optimale udseende, samtidig med at vi giver et par tips og tricks til, hvilke produkter kan benytte.

Sådan plejer du dit skæg bedst

For at bevare et sundt skæg er det vigtigt at vaske det regelmæssigt med en mild shampoo og balsam. Det er ligeledes vigtigt at du trimmer det regelmæssigt, for at det ikke får et for “vildt” look, og går hen og ser rodet ud. Du kan her investere i en god barbercreme og en barbermaskine for at holde håret pænt og nydeligt. Derudover er det vigtigt at anvende en skægolie eller skægbalsam for at holde håret hydreret og forhindre kløe. Ved at passe på dit skæg kan du nyde alle de fordele, det har at byde på.

Hvilke produkter skal du bruge?

Hvis du ønsker at få et fyldigt og sundt skæg, er det vigtigt at bruge de rigtige produkter. Et godt sted at starte er med en skægolie eller skægbalsam, som kan hjælpe med at fugte håret og holde det blødt. Derudover kan du måske også bruge en særlig shampoo og balsam, der er beregnet til skæg, samt barberkniv og barberskum. Der findes en række mærker og sider, der tilbyder denne slags produkter. Du kan med fordel benytte made4men.dk til at finde de rigtige skægpleje produkter til at rense, pleje og style skægget. Uanset om du er på udkig efter en skægolie eller en overskægsvoks, er der et stort udvalg på diverse sider.

Er det en skrøne at skæg vokser tættere efter man har barberet det?

Både og – det er ikke fuldstændig en myte! Selvom det kan virke kontraintuitivt, hjælper barbering faktisk med at stimulere hårvæksten til en vis grad. Det skyldes, at når du barberer dig, fjerner du de døde hudceller, som kan blokere hårsækkene og forhindre dem i at vokse. Som følge heraf vil dit skæg virke tykkere og fyldigere, men du kommer ikke til at få “mere” skæg ved at barbere dig ofte.

Så der har du det – et par tips og tricks til, hvordan du kan pleje dit skæg. Ved at bruge de rigtige produkter og pleje det regelmæssigt kan du få et fyldigt og sundt skæg.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE