Kultur/EventNyheder

Tobias Rahim kommer til Aarhus med sin arena tour ”Hvis vi stadig lever”

Tobias Rahim er nyere tids største gennembrud på den danske musikscene – og nu følger rekord-hitmageren op på udsolgte koncerter med fire store arenashows til næste forår!

100 dage! Så længe toppede ‘Stor Mand’ hitlisten på Spotify. Og da den historiske rekord endelig blev brudt, var det ingen ringere end Tobias Rahim selv, der overhalede, ja, sig selv.

2021 blev gennembruddet – og tilmed et af de største i nyere tid – for en, på alle måder, særegen kunstner som på sensationel vis, har formået at skabe sit helt eget personlige frirum med plads til tabuer, politiske budskaber, sex, følelser og grænsesøgende, poetisk lyrik og blive mainstream og folkelig på én og samme tid.

Ovenpå en række fuldstændig udsolgte koncerter og endnu et kæmpe-hit med #1-singlen, ‘Mucki Bar’, annoncerer Tobias Rahim nu fire arenashows, i landets fire største byer, i foråret 2023. Billetterne går i salg onsdag den 11. maj kl. 12:00.

Sidste sommer bragede ‘Stor Mand’ ind på radiobølgerne. Tobias Rahim og kompagnonen, Andreas Odbjerg, lå #1 på radio i imponerende 11 uger og opnåede intet mindre end 15 uger som #1 på den officielle danske hitliste med mere end 24 millioner streams og dobbelt-Platin. Tobias Rahim har desuden modtaget prestigefyldte publikumspriser som P3 Lytterhittet samt Årets Hit og Årets Nye Navn ved Zulu Awards 2022.

Danmark har ganske enkelt forelsket sig hovedkulds i Tobias Rahim og hans farverige, utilregnelige verden, som han nu gør endnu større og endnu vildere på arenatour i 2023!

Ceres Arena
24. marts 2023
Koncertstart kl. 20.00 (Dørene åbner kl. 18.30)
DKK 350,- (+ gebyr)
Billetsalget starter: onsdag d. 11. maj kl. 12.00

Forsalgslink: https://billet.musik.dk/event/tobias-rahim/ceres-arena/2326848

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE