Kultur/EventNyheder

Værter og musikprogram er klar Kronprinsparrets Priser 2020

Det bliver det erfarne værtspar – Kåre Quist og Stéphanie Surrugue – som endnu en gang i spidsen for showet, når Kronprinsparrets Priser i år løber af stablen i Værkets Store Sal den 31. oktober. Det er sjette år i træk, at de to er med til at dirigere slagets gang, når Kronprinsparret hædrer og sætter fokus på ekstraordinære præstationer inden for dansk, grønlandsk og færøsk kunst, kultur og socialt arbejde.

Samtidig kan sløret nu løftes for aftenens live-optrædener. Showet byder på musikalske indslag fra TV·2, Hush, Jonah Blacksmith, rock-gruppen Barselona og Danish Music Award-vindende Dreamers’ Circus. Og så kan du opleve den lokale pop-komet fra Romalt – Dopha – der også finder vej til scenen.

Om Kronprinsparrets Priser

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret. Formålet med Kronprinsparrets Priser er at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde.

Der uddeles fire priser. Med Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris følger 500.000 kr. og et kalejdoskop skabt af Olafur Eliasson. Med Kronprinsparrets to Stjernedryspriser følger 100.000 kr.

Billetsalget til Kronprinsparrets Priser 2020 starter torsdag 1. oktober kl. 11.00.

Billetter kan bestilles her: billetsalg

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE