FodboldForside GallerierForside SekundærGalleriNyhederSportSport Galleri

Viborg FF sejr i Aarhus giver tro på Europa

Viborg FF tog med en 0-2 sejr ude mod AGF et stort skridt tætter på syvende pladsen og en playoff kamp kamp om at komme ud i Europa. Se billeder fra kampen AGF - VFF her.

Der var lagt op til en kamp med fight og tænding, men Viborg FF havde læst på lektien fra de to holds sidste møde og spillede en flot kamp der også gav pote.

AGF kan derimod være alt andet end tilfreds med deres kamp. For hold da op hvor er ”De Hviie” fra Fredensvang tamme lige nu. IKKE et rigtigt farligt forsøg kunne det blive til, kun to gange var der gode muligheder for Patrick Mortensen men i begge forsøg var han et skridt bagud, derfor forblev det fine forarbejde bare ufarligt.

Viborg har derimod fundet vejen og med en flot kamp og to fine mål, stikker holdet fra Domkirkebyen i midt et kæmpe skridt mod den syvende plads, som giver kval kamp om at komme ud i Europa.

AGF ser derimod ud som et hold i krise, lad det være sagt lige ud. Så minder det lidt om det kollaps som man så da holdet rykkede ud af Superligaen med Peter Sørensen ved roret.

Derfor forstærker dagens nederlag da også bare presset på træner David Nielsen. Vi vil dog gerne sige at vi fortsat mener at David Nielsen er den bedste træner i AGF og man bør nok mere se på hele setup der er rundt om holdet, ligesom de spiller på banen og deres indstilling. For den kan ingen store set være tilfredse med. Hvor er den fight og vildskab til at vinde, den er ikke at finde hos AGF for tiden.

AGF 0 – 2 Viborg FF

Viborg FF er klart nummer et i nedrykningsspillet med 34 point, mens AGF rykker ned på tredjepladsen efter OB, der rykker forbi AGF, begge hold har 28 point. OB vandt deres kamp mod Vejle som derfor også ser ud til at have det ret svært ved at overleve i Superligaen.

AGF vs. Viborg FF / 3F Superligaen runde 24 / Ceres Park / 14. april 2022
0-2 (0-0)
62’ 0-1: Jay-Roy Grot
85′ 0-2: Alassana Jatta

MoM: TK

Advarsler
AGF: Nicolai Poulsen, Eric Kahl
VFF: F. D. Putros, Tobias Bech

Tilskuere: 6.783

AGF:
Jesper Hansen, Eric Kahl (81’ Gift Links), Yann Bisseck (74’ Frederik Tingager), Thomas TK, Anthony D’ Alberto (75’ Sebastian Hausner), Nicolai Poulsen (68’ Frederik Ihler), Albert Grønbæk, Frederik Brandhof, Jack Wilshere, Mikael Anderson, Patrick Mortensen.

VFF:
Lucas Lund-Frans Putros, Nicolas Bürgy, Mads Lauritsen, Christian Sørensen-Justin Lonwijk, Jeppe Grønning, Jakob Bonde-Tobias Bech, Jay-Roy Grot, Younes Bakiz

Foto: Eventfotografi.dk

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE