Betalt indhold

Vigtig milepæl opnået: Oscar Biludlejning åbner 125. afdeling i Danmark

Der er fuld fart på Oscar Biludlejning, og det er ikke kun på deres lejebiler. Firmaet har siden deres lancering i 2019 haft fuld fart på udvidelsen og åbningen af nye afdelinger, og kan i dag nu tilføje 125 åbne afdelinger rundt omkring i Danmark.

Dette indhold er sponsoreret

Der er fuld fart på Oscar Biludlejning, og det er ikke kun på deres lejebiler. Firmaet har siden deres lancering i 2019 haft fuld fart på udvidelsen og åbningen af nye afdelinger, og kan i dag nu tilføje 125 åbne afdelinger rundt omkring i Danmark. 

Dette tilbyder kunder stor fleksibilitet for biludlejning til gode priser og under kvalitetssikrede forhold. Hvis du står og skal leje en bil kan du derfor med god grund overveje Oscar Biludlejning

Simpelt koncept er blevet til udvidet forretning

Idéen bag Oscar Biludlejning er bygget op om et simpelt koncept. Firmaet ejer ikke selv nogle biler, men udlejer i stedet lånebiler fra bilhuse og bilforhandlere, når disse ikke er i brug. 

Mere end 50% af tiden står lånebiler blot ubrugte hos bilforhandlere, hvilket blot koster penge for bilhuse. Med deres firma formår Oscar Biludlejning at udnytte allerede finansieret og ubrugt kapacitet, hvilket skaber en indtægtskilde for lokale erhvervsdrivende, samt kvalitetssikrede biler til leje for kunder. 

Dansk anerkendelse og udenlandsk udvidelse

I Danmark har Oscar Biludlejning haft stor success. Med 125 åbne afdelinger har Oscar Biludlejning nu flere afdeling i Danmark end både Sixt, Hertz, Europcar og Avis tilsammen. Dette gør Oscar Biludlejning til en stor biludlejnings koncern med stor tilstedeværelse på markedet. 

Firmaet er også blevet anerkendt for sit simple og innovative koncept. Firmaet vandt e-handelsprisen sidste år, og er i 2022 blevet nomineret i to kategorier. 

Det innovative koncept er også grebet om sig i udlandet, hvor firmaet allerede har åbnet afdelinger i populære feriedestinationer som Malaga. Dermed kan ferieglade kunder få glæde af fleksibiliteten ved at leje en bil på ferien. 

Innovative stiftere af firmaet

Bag Oscar Biludlejning står de to innovative brødre Dannie Patiño-Hansen og Christian Pallesen, som allerede har gjort sig bemærkede i det europæiske startup miljø. Brødrene står blandt andet bag mærket Nordic Oil, som er et af Europas største cannabis brands. 

Med Oscar Biludlejning har brødrene endnu engang sat kurs mod europæisk udvidelse af et innovativt brand, som kan sikre gode muligheder for kunder på tværs af lande.

Lej forskellige biler til en fordelagtig pris

Oscar Biludlejning kan tilbyde leje af en lang række forskellige typer biler, blandt andet både varevogne, flyttebiler, minibusser og almindelige personbiler. 

Du kan finde priser på de forskellige biltyper online, hvor antallet af udlejningsdage blandt andet påvirker prisen på din leje. 

Med en brugervenlig hjemmeside og en smart app, får du fleksibilitet til blandt andet nøglefri udlejning, gode rabatter og at opspare ekstra kilometer til din billeje.  

 

Back to top button
ANNONCE