NyhederTech

Windows 11: Sådan kommer du foran i køen

Microsofts nye styresystem er planlagt til at ramme alle computere inden sommer 2022 - Men vi viser, hvordan du kan få det allerede i dag.

Windows 11 blev officielt lanceret den 5. oktober, men Microsoft har implementeret det, de kalder en rullende lancering, hvor styresystemet bliver tilgængeligt til forskellige computere på forskellige tidspunkter. Ifølge MS vil de sidste systemer være blevet tilbud opdateringen senest til sommer næste år.

Men hvis du ikke gider vente, så har vi en løsning, der kan få dig op at køre med det nye styresystem allerede i dag. Og det er gennem Microsofts egne programmer.

Hvad indeholder Windows 11?
Der er mange fine nye features i Windows 11, der i langt højere grad samarbejder med Android, og kan køre Android Apps på din computer, omend denne feature dog er forsinket. Der er større integration med Teams, og hele det visuelle interface har fået et løft.

Det minder mere om Mac, hvilket for nogen er en god ting.

Der er også en større integration af widgets, som fremover vil komme til at blive endnu mere udbygget.

Få Windows 11 allerede i dag
Hvis du ikke kan vente med at opgradere systemet til Microsoft beslutter sig for, at du er klar, kan du bruge deres egne programmer til at sætte opdateringen i gang manuelt. Det kræver bare lige lidt forberedelse.

Trin 1: Sørg for at din computer er fuldt opdateret.

Mange får ikke opdateret deres udgaver af Windows, og det kan ende med at skabe problemer for installationen af Windows 11. Tjek derfor, at alle opdateringer er gennemført.

Søg på Indstillinger under Windows Update i menuen.

Trin 2: Installer og kør PC Health Check App

Før du kan installere Windows 11 på din computer, skal du tjekke, at computeren kan køre det nye styresystem. Det gøres nemt ved at installere PC Health Check App’en, Microsoft har udviklet.

Den kan du hente her.

Windows 11 vil ikke installere, medmindre du har kørt PC Health Check App’en.

Trin 3: Start installationen gennem Windows Installation Manager

Microsoft har sendt deres installation manager på gaden, og den finder du her.

Afhængigt af, hvordan din computer er sat op, kan det være nødvendigt at køre programmet som Administrator. Det gøres ved at du højreklikker og vælder “Kør som administrator”, når du har hentet programmer.

Det tager en lille halv times tid at opdatere computeren til det nye styresystem, hvis der ikke opstår problemer.

Hvis der gør, kan du tage fat i Microsofts kundeservice.

 

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE